INFOGROEN Software B.V.

Infogroen Groenvision logo

INFOGROEN Software B.V. is al bijna dan 30 jaar gespecialiseerd in hoogwaardige en geïntegreerde automatiseringsoplossingen voor de groensector. Wij begeleiden gebruikers optimaal tijdens het hele automatiseringstraject van voorlichting tot installatie en opleiding. Na een gesprek over uw manier van werken, bedrijfsstructuur, de huidige automatiseringsgraad en het gewenste automatiseringsniveau ontvangt u van ons een op maat gesneden advies.

GroenVision is het compleet nieuwe softwareprogramma van INFOGROEN dat gebaseerd is op de wensen en ervaringen van hoveniers, groenvoorzieners en kwekers. Deze vaksoftware maakt geïntegreerd, eenvoudig én mobiel werken mogelijk voor de groensector. Daarbij garandeert het een betere bedrijfsvoering met als gevolg rendementsverbetering.

De onderdelen relatiebeheer, voorcalculatie, beplanting, financiële administratie, planning en projectadministratie zijn geheel geïntegreerd in 1 programma. GroenVision is beschikbaar als software op de werkplek, maar ook als SaaS (online) en is tevens met een tablet, zoals bijvoorbeeld een iPad, via de webclient te benaderen. Op deze manier is altijd en overal alle informatie inzichtelijk. Daarbij zijn er vier verschillende bundels beschikbaar, zodat de software kan meegroeien met uw bedrijf.

Kortom, met GroenVision heeft u meer tijd voor uw business!

Voor meer informatie: www.infogroen.com