HovenierNederland

Hovenier Nederland

Hovenier Nederland: ‘Zoover, maar dan voor hoveniers’

Op www.hoveniernederland.nl kan men hoveniers zoeken en beoordelingen achterlaten over het geleverde werk van de door hen gekozen hovenier.

1: Waarom een recensiepagina voor hoveniers?

Het aanbod hoveniers in Nederland is groot. We hebben in Nederland meer dan 6000 hoveniers! Hoe gaat de consument met zo’n groot aanbod een goede hovenier vinden? Met Hovenier Nederland willen we het aanbod van hoveniers beter in de kaart brengen. Zo kun je zoeken op plaats, provincie of keurmerk. De bezoeker van Hovenier Nederland kan beoordelingen achterlaten over hoveniers. Hebben ze hun werk goed gedaan? Hoe was de afhandeling? Met Hovenier Nederland is een soort van Zoover maar dan voor hoveniers.

2: Is Hovenier Nederland alleen voor consumenten?

In eerste instantie wel. Het is de consument die moeilijk kan schiften op kwaliteit in het grote aanbod van hoveniers. Toch kan de hovenier zelf ook actief deelnemen op Hovenier Nederland. Er is voor bezoekers van Hovenier Nederland de mogelijkheid om direct contact op te nemen met een hovenier. Het is aan de hovenier om positieve reacties te krijgen. Hier bieden wij de hovenier ondersteuning middels flyers, folders of een internet strategie. Het belangrijkste doel is om hoveniers ook op internet beter in kaart te brengen. 

3. Zijn hoveniers dan nog niet voldoende aanwezig op internet?

Hier liggen nog volop kansen. De focus van een hovenier ligt niet bij de online wereld. Met de recente ontwikkelingen van onder andere de nieuwe AVG wet, de impact van Google Mijn Bedrijf en de toepassing van SSL beveiligingscertificaten is het soms best lastig bij te blijven. De consument gaat tegenwoordig als eerste op zoek op internet om zijn keuze te bevestigen. Dankzij Hovenier Nederland kan dat ook in het aanbod van hoveniers. Niet meer schrikken van de hoeveelheid hoveniers, maar gericht zoeken op kwaliteit, plaats, provincie of op basis van beoordelingen over de hoveniers. Hovenier Nederland is een recensiepagina speciaal voor hoveniers en consumenten die op zoek zijn naar hoveniers.

www.hoveniernederland.nl