Home » Programma 2018 » Workshops 2018 » Jos Burgers – Wat je geeft, krijg je terug

Wat je geeft, krijg je terug

Door Jos Burgers

IIedereen kent de aloude natuurwet ´Wat je geeft, krijg je terug’. Jos Burgers legt op een humoristische en prikkelende manier uit wat de kracht van geven is, en wat je zoal kunt geven.

Wie betere relaties wil, bijvoorbeeld met klanten, collega´s, of gewoon thuis, of meer invloed wil op zijn omgeving, moet zich de kunst van het geven zien eigen te maken. Door te geven bouw je tegelijkertijd krediet op, waardoor anderen zich begripvoller gaan opstellen en jouw fouten accepteren.

´Wat je geeft, krijg je terug´

Bestsellerauteur Jos Burgers legt op een humoristische en prikkelende manier uit, wat de kracht van geven is, en wat je zoal kunt geven. Hij presenteert verschillende manieren van geven, die hij op een inspirerende manier met herkenbare praktijkvoorbeelden illustreert. Geven kost je weinig, maar maakt wel dat anderen je veel gaan gunnen. Wie vaker iets gegund wil krijgen, begint dus met geven. Maar geven is niet zonder risico. Er is moed voor nodig om beter te worden in de kunst van het geven.


Jos Burgers is auteur van bestsellers als Klanten zijn eigenlijk nét mensen!, Hondenbrokken, No Budget Marketing, Geef nooit korting!, Gek op gaten, De Wet van Snuf en Eén fan perdag! Met meer dan 150 presentaties per jaar is hij een veelgevraagd spreker over onderwerpen als strategie, marketing en klantgerichtheid.

Jij komt toch ook?

 

HOOFDSPONSOR

 

 

Sponsoren GardenExperience 2021

 

ORGANISATOR