Jacob Spoelstra

 

Stand-up comedy

De jury van Knock-out Comedy noemde hem een hilarisch droge fries, de jury van het AKF Stand-up Comedy Concours noemde hem een comedian met een uitmuntende comedy timing en rake grappen, zijn kinderen noemen hem strontvervelend. Reden voor Jacob Spoelstra om alleen buiten de deur te stand-uppen.

In zijn nog maar korte loopbaan was Jacob al te horen op 3FM, Radio 2, te zien op Comedy Central en heeft hij opgetreden in theaters door heel Nederland en op grote festivals als het Lowlands, Laughing Matters en de EO jongerendag. Afgelopen jaar speelde hij tevens in De Grote Improvisatieshow samen met de lama’s Tijl Beckand en Ruben van der Meer.

Jacob is een van de vaste leden van het comedy gezeldschap ‘Night of Comedy’ en is regelmatig te bewonderen in het Comedy Cafe in Amsterdam.

Bedrijven en evenementen

Zijn comedy bij bedrijven, seminars en evenementen kenmerken zich altijd als ‘hylarisch en herkenbaar’. Een frisse kijk op het onderwerp van de dag of een analyse van het bedrijf was nog nooit zo grappig. Bedrijven waar Jacob Spoelstra onder meer voor heeft opgetreden zijn: Essent, IBG Groep, Accrete, AHOLD, OGD, Ordina, ATOS Origin, AFAS, Schoevers, Milieu Defensie, Computable, Thuiszorg Nederland, Friesland Campina en de Belastingdienst. Evenementen : Uitreiking Computable awards, Kaaskeurdersconcours 2011, Nationale Telecomprijs 2011, ‘Het nieuw werken’ 2011 event.

Columnist

O ja, Jacob Spoelstra is ook een veel gevraagd columnist voor onder meer het magazine De Computable, de CorporatieGids en Intermarketing.nl.

logo

 

Meer informatie, zie: www.jacobspoelstra.nl

Jij komt toch ook?