GardenExperience: een dag waar u wat aan hebt!

In 2012 is de eerste GardenExperience georganiseerd. Wij wilden een dag speciaal voor ondernemers uit de groene sector. Geen dag van demonstraties van producten of machines maar een persoonlijke dag, gericht op de ondernemer en zijn bedrijf. Een dag in het teken van ondernemen!

Ook dit jaar zijn er weer nieuwe ontwikkelingen. GardenExperience heeft sprekers en workshops die deze ontwikkelingen vertalen naar de dagelijkse praktijk. Ook is GardenExperience een dag waar we elkaar als ondernemers uit de groene sector ontmoeten.

Experience staat voor ervaren maar ook voor expertise. Twee belangrijke betekenissen voor ons! Hoe ervaren we ons werk, veranderingen en het ondernemerschap? En hoe laten we als ondernemers onze expertise zien? Blijven we voldoende scherp?

Dit jaar is de vierde editie van GardenExperience. Het thema is ‘Durf te veranderen!’. Kom 16 september om samen te leren maar ook om te lachen. Laten we elkaar inspireren als ondernemers. Gebruik de bijgesloten antwoordkaart om u aan te melden voor GardenExperience!

Jelle Westra
Directeur TuinKeur