Home » Leerzame dag

GardenExperience: een dag waar u wat aan hebt!

In 2012 is de eerste GardenExperience georganiseerd. Wij wilden een dag speciaal voor ondernemers uit de groene sector. Geen dag van demonstraties van producten of machines maar een persoonlijke dag, gericht op de ondernemer en zijn bedrijf. Een dag in het teken van ondernemen!

Ook deze keer zijn er weer nieuwe ontwikkelingen. GardenExperience heeft sprekers en workshops die deze ontwikkelingen vertalen naar de dagelijkse praktijk. Ook is GardenExperience een dag waar we elkaar als ondernemers uit de groene sector ontmoeten.

Experience staat voor ervaren maar ook voor expertise. Twee belangrijke betekenissen voor ons! Hoe ervaren we ons werk, veranderingen en het ondernemerschap? En hoe laten we als ondernemers onze expertise zien? Blijven we voldoende scherp?

Dit keer is de zesde editie van GardenExperience. Het thema is ‘Ondernemerschap is rendabiliteit’. Kom 10 september 2021 naar Hoogeveen om samen te leren, maar ook om te lachen. Laten we elkaar inspireren als ondernemers. 

Jelle Westra
Directeur TuinKeur

Jij komt toch ook?

GardenExperience is het ondernemerscongres voor de hoveniersbranche om elkaar te motiveren en inspireren op het gebied van ondernemerschap, durft u het aan?

 

HOOFDSPONSOR

 

 

Sponsoren GardenExperience 2021

 

ORGANISATOR