Home » GardenExperience » Hoveniersbranche evenement

De GardenExperience is een ondernemerscongres voor de hoveniersbranche.

GardenExperience is een belangrijk platform in de hoveniersbranche gericht op elkaar ontmoeten en uitdagen. Hoe blijven we als ondernemer scherp? Samen inspireren en motiveren!

Daarom is er voor iedereen binnen de hoveniersbranche ruimte om deel te nemen aan het congres. Dit kan op verschillende manieren.

Hoveniersbranche mogelijkheden:

 

  • Branchepartijen

    Kunnen zich aanmelden als spreker of voor het geven van een inspirerende en motiverende workshop. Wij zijn altijd opzoek naar inspirerende ondernemersverhalen om de hoveniersbranche te motiveren. Aanmelden? Neem contact op.

  • Leveranciers

    Kunnen deelnemen als partner van het congres. Partners hebben de mogelijkheid om hun bedrijf te promoten tijdens het ondernemerscongres, maar ook in de marketing uitingen voorafgaand. De invulling hiervan is heel veelzijdig. Vragen? Wij horen het graag. 

  • Hoveniers

    Onze bezoekersdoelgroep zijn de (zelfstandige) hoveniers. Wilt u zich als ondernemende hovenier een dag leren en laten motiveren? Weer met een frisse blik naar het ondernemerschap kijken? Aarzel dan niet en meld u direct aan!

Betrokken partijen

Het ondernemerscongres is bedoeld voor de gehele hoveniersbranche. Tijdens het congres wordt er gekeken naar de rol van bepalende partijen in de hoveniersbranche waaronder brancheorganisatie VHG, kwaliteitskeurmerk Groenkeur en kwaliteitskeurmerk TuinKeur etc.

Bent u actief in de hoveniersbranche? Wilt u deelnemen aan het congres? Neem gerust contact op tel. 0528-331678 of info@gardenexperience.nl.

Jij komt toch ook?

GardenExperience is het ondernemerscongres voor de hoveniersbranche om elkaar te motiveren en inspireren op het gebied van ondernemerschap, durft u het aan?