Ondernemers in het groen

Ondernemers in het groen, op hen rust de belangrijke taak om de echte meerwaarde van hun bedrijf te verkopen en iedere dag weer waar te maken. Het hoveniersvak is het meest veelzijdige vak dat er te bedenken is.

De hovenier moet, als ondernemer in het groen, inhoudelijk van alle markten thuis zijn en daarbij nog een ondermening gaande houden met alle beslommeringen van dien. De klant verwacht topkwaliteit, liefst tegen de laagste prijs,  en heeft vaak geen idee wat er allemaal bij komt kijken.

De huidige omstandigheden geven aanleiding om op een andere manier te gaan kijken naar de eigen bedrijfsvoering. Wij zien een aantal bedrijven juist nu bij deze zwaardere marktomstandigheden meer succesvol worden. Onze ervaring is dat bedrijven die hun zaken ook administratief goed geregeld hebben gemiddeld succesvoller zijn. Bij de succesvolle ondernemers gaat vakmanschap steevast gepaard aan een goede organisatie.

TSD ondersteunt ondernemers in het groen door het leveren van administratieve software voor ontwerp en bedrijfsadministratie. Het vakkundig opleiden van gebruikers zodat het maximale uit de software kan worden gehaald is eveneens een belangrijke activiteit.

Onze missie is al 30 jaar dezelfde “Klanten helpen succesvol te zijn in hun business”.  Precies om deze reden participeert TSD in het Garden Experience ondernemerscongres. Een prima dag om, los van de eigen omgeving, wat te leren van collega ondernemers, inspiratie op te doen voor verandering of motivatie om juist door te gaan op de ingeslagen weg.

Ten slotte maakt u als ondernemer uw eigen keuzes, het bijwonen van dit soort dagen geeft u hierbij een steuntje in de rug.

Wij ontmoeten u graag op 14 september aanstaande.